Nová bezchlórová bazénová chemie H2O!

28. 4. 2023
( https://www.distripark.cz/www/prilohy/ho-700051.jpg )
Na našem eshopu distripark.cz nyní naleznete nový sortiment bezchlórové dezinfekce pro bazény a vířivky, spolu s příslušnými testery značky H2O.

Jedná se o moderní a účinnou metodu dezinfekce, která je šetrná k lidskému zdraví i k životnímu prostředí. Na rozdíl od klasického chloru, bezchlórová dezinfekce nepůsobí dráždivě na kůži, oči a sliznice. Navíc se nevyskytuje zde nepříjemný zápach, kterým jsme zvyklí z chlórové dezinfekce.

V našem sortimentu naleznete bezchlórovou dezinfekci v různých variantách, takže si můžete vybrat tu, která bude nejvíce vyhovovat vašim potřebám. Pokud si nejste jisti, jakou variantu zvolit, rádi vám poradíme.

Kromě samotné bezchlórové dezinfekce nabízíme také praktické sady na udržování vody ve vaší vířivce nebo bazénu. Tyto sady obsahují vše, co potřebujete k udržení vody v čistotě po dobu 90 nebo 60 dní, v závislosti na vašich potřebách. V sadě pro vířivky najdete například prášek pro udržení pH hladiny vody, nebo speciální prostředky pro uvolnění usazenin z vnitřních stěn hadic a trysek. Pro bazény nabízíme sady obsahující přípravky na regulaci pH, oxidaci vody, anebo na snížení tvorby řas. Díky našim sestavám na udržování vody můžete mít jistotu, že vaše voda zůstane čistá a průzračná po dlouhou dobu, aniž byste museli používat chlor nebo jiné chemikálie.

Zároveň také nabízíme i testery, které vám umožní měřit úroveň dezinfekce ve vašem bazénu či vířivce, abyste měli jistotu, že je vše v pořádku.

Celý sortiment značky H2O naleznete ZDE